ULTUS d.o.o. - podjetje za izdelavo in montažo vseh vrst garažnih vrst, že z več kot 15 let izkušenj

GARAŽNA VRATA 


Izdelujemo:
 • sekcijska vrata,
 • industrijska sekcijska vrata,
 • rolo vrata,
 • dvokrilna vrata.

 • Naša vrata so izdelana po evropskih standardih EN 13241-1 in testirana v pooblaščenih laboratorijih EU za garažna vrata in gradbene proizvode.
  Vrata izdelujemo po meri, tako da so primerna za vsako gradbeno odprtino. Vrata so iz jeklene pocinkane pločevine s kvalitetno površinsko obdelavo . Med zunanjo in notranjo površino je poliuretansko polnilo debeline 40 mm in imajo prekinitev toplotnega mostu in s tem preprečujejo kondezacijo garažnih vrat. Vrata imajo zaščito proti ukleščenju prstov. So odlična rešitev za vsako gradbeno odprtino.


   

  SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA ULTUS 

  Sekcijska garažna vrata so iz vroče pocinkane pločevine in temeljno prašno barvana in z 40mm debelo poliuretansko peno. So dobro zvočno in toplotno izolirana, imajo lahek in tih tek in imajo sodoben pogon, ki ga lahko odpiramo s pomočjo daljinskih upravljalcev, s stikalom oziroma ročno. Vrata so opremljena s pogonom z lučko, ki osvetli garažo, varovalo proti priprtju prstov, če vrata naletijo na oviro, se samodejno ustavijo in pomaknejo nazaj in dvema majhnima daljinskima upravljalcema, ki ju je možno pripeti na ključe, oz. uporabljati kot obesek za ključe. 

  V sekcijska garažna vrata je mogoče vgraditi dodatna vrata širine od 750-850 mm.

  Panele za sekcijska vrata je možno dobiti kot vodoravni, lesni ali gladki motiv površine vrat.
  Na voljo imamo 14 različnih motivov in barov panelov.
   

  DVOKRILNA GARAŽNA VRATA

  Iz panelov, katere uporabljamo za sekcijska garažna vrata, izdelujemo dvokrilna vrata, ki so lahko dvokrilna in eno krilna.
   

  ROLO GARAŽNA VRATA  ULTUS

  Garažna rolo vrata so narejena iz alu lamel višine 77 mm in debeline cca 18 mm.

  Rolo garažna vrata je možno vgraditi na notranjo ali zunanjo stran oz . tudi med steno. Pokrita so s pokrovom, tako da se roleta, ko se zloži ne vidi. V vrata je vgrajen cevni motor od 60 Nm -140 Nm. Vrata se upravlja preko daljinskega vodenja. Alu garažna vrata so zelo praktična, ker ne zavzemajo prostora v notranjosti.


   

  Na spodnji povezavi CENIK GARAŽNIH VRAT si lahko ogledate cene naših garažnih vrat v različnih merah in izvedbah.

  Kontakti:

  Elektronski naslov: info@ultus.si
  tel.: 03 5708 274
  fax: 03 5708 274
  gsm: 041 790 612

  ULTUS D.O.O.
  PETROVČE 50
  3301 PETROVČE

  PE SKLADIŠČE
  ZALOŠKA GORICA
  3301 PETROVČE