SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA ULTUS                                                                                                                               ROLO GARAŽNA VRATA   ULTUS 

Sekcijska garažna vrata so iz vroče pocinkane pločevine in temeljno prašno barvana in z 40mm debelo poliuretansko peno. So dobro zvočno in toplotno izolirana, imajo lahek in tih tek in imajo sodoben pogon, ki ga lahko odpiramo s pomočjo daljinskih upravljalcev, s stikalom oziroma ročno. Vrata so opremljena s pogonom z lučko, ki osvetli garažo, varovalo proti priprtju prstov, če vrata naletijo na oviro, se samodejno ustavijo in pomaknejo nazaj in dvema majhnima daljinskima upravljalcema, ki ju je možno pripeti na ključe, oz. uporabljati kot obesek za ključe. 

V garažna vrata je mogoče vgraditi dodatna vrata.

Garažna rolo vrata so narejena iz alu lamel višine 77 mm in debeline cca 18 mm.

Rolo garažna vrata je možno vgraditi na notranjo ali zunanjo stran oz . tudi med steno. Pokrita so s pokrovom, tako da se roleta, ko se zloži ne vidi. V vrata je vgrajen cevni motor od 60 Nm -140 Nm. Vrata se upravlja preko daljinskega vodenja. Alu garažna vrata so zelo praktična, ker ne zavzemajo prostora v notranjosti.O PODJETJU   

Podjetje deluje že od leta 1991. Izdelujemo garažna vrata, kot so:


 • sekcijska vrata,
 • industrijska sekcijska vrata,
 • rolo vrata,
 • dvižna garažna vrata
 • in vrtna vrata.
 •        spletna stran  www   ultus.si
  Naša vrata so izdelana po evropskih standardih EN 13241-1 in testirana v pooblaščenih laboratorijih EU za garažna vrata in gradbene proizvode.
  Prodajamo pa tudi vhodna vrata in okna ter pogone za vse vrste vrat.


  ULTUS D.O.O.
  PETROVČE 50
  3301 PETROVČE

  PE SKLADIŠČE
  ZALOŠKA GORICA
  3301 PETROVČE

  tel.: 03 5708 274
  fax: 03 5708 274
  gsm: 041 790 612

  Naša garažna vrata so izdelana po standardu EN 13241-1.
  Vrata izdelujemo po meri, tako da so primerna za vsako gradbeno odprtino. Vrata so iz jeklene pocinkane pločevine s kvalitetno površinsko obdelavo . Med zunanjo in notranjo površino je poliuretansko polnilo debeline 40 mm in imajo prekinitev toplotnega mostu in s tem preprečujejo kondezacijo garažnih vrat. Vrata imajo zaščito proti ukleščenju prstov. So odlična rešitev za vsako gradbeno odprtino.
  V  sekcijska garažna vrata je mogoče vgraditi dodatna vrata širine  od 750-850 mm.